издава Е80
Настоящото издание се публикува с подкрепата на Посолството на Кралство Холандия по Програма "Малки проекти на Посолството" (МАТРА КАП).
This edition has been published with the support of the Royal Netherlands Embassy in Sofia under the Small Embassy Projects Programme (Matra/KAP).
следват
днес
до сега
автори
спецификация
разпространение
рекламиране
контакт
за нас
връзки
форум
блог
електрик бг
contests:

Обява за конкурс

Вестник "39 грама" обявява конкурс

"Цензура/Без цензура.
Една година вестник "39 грама"

за оценка на досегашните публикации във вестника и за публикуване на нови материали в категориите :

  • · критика,
  • · интервю,
  • · отразяване на събитие.

Условия за участие:
Новите материали за участие в конкурса можете да изпращате на 39grams@gmail.com , - subject - contest и те ще бъдат публикувани в http://39grama.blogspot.com и предложени за оценка пак там

Коментари, рецензии, оценки за досегашните публикации във вестника и за новите материали можете да пишете в
http://39grama.blogspot.com

Материали и коментари се приемат до 22 юли 2006.

Принцип на оценяване:
Материалите ще бъдат оценявани от читателите, авторите, от всеки, които иска.
В огледалните броеве 23 и 24 "Cenzura / Sine Cenzuram" на 1 август ще бъдат публикувани материалите, събрали най-много читателски реакции. Оценката е обективна и количествена - на базата на броя блогове/коментарите след всеки материал. В същия брой ще бъдат публикувани и част от коментарите, рецензиите и отзивите. Оценката е субективна по предпочитания на редакторския екип.

Победители и резултати от конкурса:
Ние няма да излъчваме и награждаваме победители. Ще направим всичко възможно да осигурим прозрачност и комуникативна среда за коментар на предложените текстове. Текстови предизвикателства за пишещите, чрез разместване на йерархиите - оценяващи - оценявани при участие в тази игра на конкурс. Вие пишете, вие реагирате, вие избирате - ние публикуваме.

За представянето и обсъждането на брой 23-24 "Cenzura / Sine Cenzuram" и на резултатите от конкурса ще бъде организирано събитие / май на морето/ в началото на август.

 
(c) 2005 E80 association