издава Е80
Настоящото издание се публикува с подкрепата на Посолството на Кралство Холандия по Програма "Малки проекти на Посолството" (МАТРА КАП).
This edition has been published with the support of the Royal Netherlands Embassy in Sofia under the Small Embassy Projects Programme (Matra/KAP).
следват
днес
до сега
автори
спецификация
разпространение
рекламиране
контакт
за нас
връзки
форум
блог
електрик бг

#007COMIX 2006
01-15.01.2006

ПОСТЕР на броя
kalendar

39грама общество

какво става

 • дискусионен клуб "на тясно"

  12.01.2006

  Международен фестивал за съвременно изкуство BBI (Belluard Bollwerk International), Fribourg, Switzerland и българското участие в него представя Златина Гонева.

  http://belluard.ch/

   

Къде изчезна Българският комикс?
Нека видим кои са всъщност някои от майсторите на това съвременно изкуство:


Aйхан Хайрула:
А.Х. е роден през 17ти век в семейство на богати престъпници. Завършва порно режисура в НАТФИЗ, след което се специализира и в трафик на наркотици. В свободното си време страда от раздвоение на личността. Обича да катери покриви със снайпер и водка.

Иван Киряков:
И.К. израства на улицата, където намира много приятели и съмишленици. Вдига автомобил за 37 секунди, в съда се явява с мустак. Изнасилвач, принуждава за проституция. Има филиали в Италия, Германия и Франция. Обявен за общонационално издирване.

Мая Бочева:
М.Б. е републикански отговорник за трафика на деца с цел незаконно донорство. В същото време организира фалшиви благотворителни инициативи за събиране на средства. Маже се с олио преди сън. Обича да стреля по улични котки.

Станислав Илев:
С.И. контролира циганската мафия; връзки с международни ъндърграунд организации и формации. Депутат с имунитет срещу закона, има сланина по гърба. Обича децата в мазето си като свои. Слуша класическа музика, джаз, турбо блек и чалга. Храни гълъбите с хероин.

Светлин Велинов:
С.В. е работил като трафикант, пласьор и джамбазин, но намира призванието си в еротиката, снима се порно сериал. Бивша барета, комуникативно-информационна роля в системата на подземния свят, контрол върху автономните публично-правни тела.

Pezoto:
П.Н. притежава верига от просяци и джебчии, проститутки и сарафи в големите градове и София. Участвал в почиствания и закологични мероприятия. Живее незаконно в Студентски град, избира се от Народното събрание с мнозинство за срок от 6 години, сам избира съветници. Обича кукления театър и корейското порно.

Fan4battle:
681г. - официално открива пътя на наркотиците и трафика на хора и оръжие
1926г. - "Прасето и кмета" - порнофилмов дебют
1999г. - централен нападател на "Ал Кайда" - Афганистан
2004г. - comix.cult.bg

Ив. Драгунов:
Производител на каски за гугутки. Спонсорира "Национален Фонд за Борба с Неорганизираната Престъпност".
Съставя длъжностни характеристики в публичен дом "О'пишка!" http://gavra.hit.bg

Дидака:
Станал шампион по рестлинг на 3 годишна възраст, той израства в среда от полиция, цигани и масони. Влиза в политиката на 17 години. Печели избори за Президент през 2031 година, но намира алкохолизма за по-полезно занимание и се отдава на извънземния живот, притежава гето със землянки на Марс.

Иван Киряков:
Иван Киряков е възпитаник на РПУ гр. Стара Загора. В момента учи анархитектура в Мюнхен. Автор е на романи, по които са направени най-добрите корейски порно сценарии за последните 12 години; един от основателите на Българската Ъндърграунд Ложа, има редица отбелязани участия в атентати срещу висши чиновници и похищения над нисши чиновнички, както и концерти: любим инструмент - снайпер.

Ина и Ечето:
Ина и Ечето са ангорски близначки, но ги разделят умствените им и извънумствените им отклонения. Предстедателки на Народен Комитет по Закрила Правата на Гугутките.

Вики Борисова:
Харесва мъже в униформи. А ако имате опашка, крилца или рога, значи сте змей и това тук няма никакво значение. Ако някой ми даде 3 примера с 14 подточки и 2 наименования на 33 степени, бих си помислил, че няма да се двоумя и ще умножа простотията на този човек 12 пъти, така че да се получи поредица от нули и единици, с които да изразя колко натъртвания има туй момиче от бой за удоволствие...

Георги Арапчев/Painter One:
Човекът, който укроти Градския Тигър и го постави в аквариум за дълбокотоалетни видове, където живеела една нимфа. Тази нимфа излизала всяка вечер от тоалетните чинии на затворниците и им викала: "Hou nu toch eens op met de neuking, slechte jongenetjes!" А те й казвали: "Ей такaва татуировка искам, като ей тая мацка!!!" И после тя им казвала, че се казва Цеца, Дуда, Пена и така на ръцете на всеки средномалоумен циганин стои образа на тоалетната русалка със статут на фея.

Георги Митев:
Изкарал 12 години в приют за комикс автори в съседна килия с stnle, който го въвежда във фундамента на ъндърграунд движението за борба с психологическата чума. Те развиват идеите си, научават немски за 3 дни, италиански за 4, английски за 2, но цял живот живеят само сред цигани. Притежава кошери за реактивни, свръхзвукови гугутки.

Сюлейман Леви:
Просто още един шибан евреин!

Airhead:
Ще ви направи Most Damage with One Shot после ще вземе Entertainment Award и ще стане Worm of the Round без да му мигне окото! Тук сме паркирали ТИР-овете и Airhead отиде за кебапчета. 27 градуса е навън, но когато има бира и жени в каросерийката, животът е песен... римляните казват, че животът е път... магистралата е нашият живот, така че ако на магистралата видите римляни, значи те си гледат живота, ние просто си гледаме пътя... и...римлянките ли... как бяха... по него.

comix.cult.bg благодари на МВР за любезно предоставената информация!

 

 


първа страница

 

 

 

още:

 • хороскопи
 • късметите на баницата
 • официалните празници за 2006
  Станислав Илев

  
(c) 2005 E80 association